Världen har inte alls sovit!

Hur menar man, när man säger att bilden av den döde lille Alan är den bild, som väckte världen? Jag förstår det bara inte.
Man menar förstås att världen hittills har sovit, och det är inte det som jag inte förstår. Nej, det är HUR världen hittills ska ha sovit. Jag menar, hur är det möjligt??? Hur kan man seriöst påstå detta och bli tagen på allvar? Det är nämligen inte alls sant! 
 
Vi har genom decennier översköljts med fasansfulla bilder och filmklipp från krigsdrabbade länder.
Det kan bara inte vara MÖJLIGT att någon har glömt eller missat dessa!!!! 
 
Foto: Horst Faas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Kevin Carter
 
 
Foto: Nick Ut
 
b
Phan Thi Kim Phuc. Hennes hud faller av, men hon är i chock och känner därför ännu inte detta. 
 
 
Gaza
 
 
Gaza 
 
 
 
 
Uganda 2008
 
 
 
 
 
 
En syrisk pojke bär sin lillebror. 
 
 
2012 släpptes filmen "Krigets barn", som handlar om Komona - en flicka, som kidnappades och tvingades bli barnsoldat i Kongo-Kinshasa. 
 
 
Det här är bara ett pyttelitet axplock av alla hårresande chockerande bilder och filmer som publicerats genom åren. INGEN kan ha undgått att se åtminstone en del av dem. INGEN kan på allvar påstå att de inte har vetat hur människor i olika länder svälter och lider. 
Jag menar därför att de människor, som nu säger sig ha blivit väckta av bilden på Alan, är människor som endera LJUGER eller hittills har VALT ATT BLUNDA. Och det spelar ingen roll vilken orsak som är den sanna och riktiga. Det faktum att människor, som själva har både trygghet, hem och mat väljer skygglappar och öronproppar, för att slippa se och engagera sig, är lika avskyvärt vad det än beror på. 
 
 
 
 

Äntligen! ❤️

 
Älskade persiska familj och dito mat!! ❤️😍❤️😍❤️
 
Det är inte lätt att först få vara tillsammans dygnet runt i nästan tre veckor och sedan plötsligt inte vara det. Jag har saknat såååå!  :(  ÄNTLIGEN är ni där jag är igen! :D :D <3 <3 
 


 

Minoos underbara soppa med lime i <3 
 
 
En helt ny form av tadik för mig. SÅÅÅÅÅÅ god!! 

Salladsblad i botten av riskokaren/riskastrullen. Helt underbart gott!!!! 
 
Det känns sååååå bra att min persiska familj åter är här!  <3 <3 <3 
 
... och nu måste de börja komma hem till mig ibland också. :D :D :D :D 
 
 

RSS 2.0