Jag kan inte sluta le


I måååånga år har jag önskat en spegel med slipat glas och en vit vacker ram. Min tanke och önskan har varit att sätta den ovanför ett skåp i vardagsrummet och på så sätt skapa mer rymd, ljus och harmoni. 

Den tavla som hängt ovanför skåpet ända sedan jag flyttade in 2009, har aldrig känts rätt. Den har bara känts deprimerande och sorgesam. Ganska direkt efter att den hamnade där på väggen, kände jag att jag inte ville ha den där, men jag hade inget annat att hänga dit, så den fick hänga kvar under tiden jag sökte min önskespegel. 

Men åren bara ramlade iväg och jag har tyvärr inte hittat den slags spegel jag velat ha till rätt pris. De jag sett har legat långt utanför min plånboks gränser. Tills för en vecka sedan... Plötsligt fanns den på Facebooks säljsida Marketplace och det till ett vrakpris. Jag trodde inte mina ögon och läste annonsen igen och igen — men joo, jag läste rätt. Säljaren ville ha 90 kronor för den. NITTIO KRONOR! Det kunde bara inte stämma. Det måste ju bero på att det var nåt fel på spegeln, tänkte jag. Men jag bestämde ändå dag och tid med säljaren. 
När jag kom dit och fick se spegeln, så kunde jag inte förstå min ofantliga tur. Den var i nyskick, den hade slipat glas och en jättefin sirad profilerad ram. 
Egentligen var det ju bara helt fel tid för mig att köpa en spegel. Jag kunde nästan höra min plånbok kvida av vånda, men detta var ett alltför lysande tillfälle för att låta det gå mig ur händerna. Sålunda köpte jag min sedan länge efterlängtade spegel — och jag är sååååå lycklig över den. 🙏🏼❤️🤗🥰
Nu sitter den vackra vita spegeln på min vardagsrumsvägg  och speglar in ljus, harmoni och trivsel i rummet. 
Jag bara älskar den och kan inte sluta le varenda gång jag passerar genom vardagsrummet — vilket är ett otal gånger varje dygn, eftersom jag bor i en liten tvåa med genomgång via just vardagsrummet till köket och sovrummet. 
Se själv så himla fint det blev. 🤗👌🏼💚


(null)

(null)

(null)


(null)Låt dig inte luras

(null)

Det absolut bästa och effektivaste vapnet mot maktmissbruk och intolerans är kunskap

Idag för 80 år sedan gick Tyskland till anfall mot Polen.

RSS 2.0