18 - 24 juni - skapa och formge #sickasfk

Gensvaret på min inressekoll för en protestaktion mot Försäkringskassan blev såååå mycket större, än jag nånsin hade kunnat räkna med.
Folk hörde av sig och tryckte på för att jag skulle sjösätta aktionen omgående. Jag kände dock att det var viktigare att den blev bra, än att den kom igång snabbt. Därför vilade jag på hanen några dagar, då jag klurade och bollade idéer med Maria Johannesson, som är admin i FB-gruppen "Nekad sjukförsäkring" och Seija Berglund, som är skapare av den gruppen. 
 
När hjärnan är blank och tom, så går allting så mycket långsammare och är så mycket mer energidränerande, så att skapa en bild med logga och få till själva formen för aktionen, tog flera dagar. Det här gjorde mig enormt frustrerad, eftersom detta var nåt som jag tidigare skulle ha slängt ihop på ett par timmar. Jag förbannade min svikande hjärna och kropp, men jag gav inte upp. Det fick ta den tid det tog. 
Till slut hade jag i alla fall fått ihop ett koncept, som kändes bra. Då var det dags att välja datum för sjösättning och att börja publicera i de olika grupperna. 
 
Mer om detta i nästa inlägg... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0