Dag 4 i Esfahan

Torsdag:
Idag var det 40 grader varmt ute och det var inget som vi behövde göra, så vi valde att ta oss en hemmadag. Det var jätteskönt och det gav oss möjlighet att ladda batterierna, prata, mysa och göra lite hemmagrejor. Vi passade t.ex. på att sova ut, löka framför tv:n och så började vi med en poncho/kaftan i svart silke till Ghazal. Vi hann inte färdigt, för när det är siden, så är man alldeles extra noga när man skräddar. När man syr i silke får det bara inte bli fel. 
 
 
 
 
 
På kvällen kom Hoora och hennes föräldrar, Mitra med sin make och morföräldrarna hit. 
Vi umgicks och åt frukt medan vi väntade in Reza - Navids bäste vän - som skulle komma med flyget till Esfahan. 
 
 När Reza hade kommit packade vi in oss i bilarna och åkte till en fantastiskt annorlunda och härlig restaurang, som låg i närheten av City Centre. Det kändes roligt när jag kände igen vägen, för den här staden är gigantisk Och gatorna går åt alla håll. Det är inget likt lilla rutiga Sundsvall. 
 
 
 
 Restaurangen var gigantisk och vacker. Den hade också en utomhusdel med små inglasade "kupeer". golven i dessa var täckta med jättestora äkta mattor och i varje kupé fanns kuddar och en liten öppen spis. Såååå annorlunda och läckert. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag fick smaka lamm-racks för första gången och det var såååååå gott!! All mat var jättegod, men lammköttet var alldeles extra gott. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bamshad, Ghazal, Hamid och Bamdad poserade snällt för min kamera.  :D  
 
När vi kom hem var klockan mitt i natten, men vi har vänt lite på dygnet, så vi var inte riktigt redo att gå o sova, utan fortsatte att umgås tills klockan var nästan tre. En riktigt riktigt trevlig och rolig dag! Jag somnade ovaggad och väldigt nöjd så fort jag lade huvudet på kudden.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0