Till Maire från mormor! <3

Lilla söta sessan Maire visar jättetydligt, hur lycklig hon blir, då hon får ligga på skötbordet under den färgglada mobilen och speldosan. Hon skrattar o pratar och vevar med både armar o ben. 
 
I vardagsrummet, köket och sovrummet finns emellertid inga sådana färgglada saker att titta på, och då blir det lite tråkigt för en mycket vaken o framåt liten tjej.
Sålunda tyckte sessans mormor, att hon borde få ett färgglatt och roligt "babygym", så att hon har något stimulerande att titta på och växa med.
 
En mycket regnig söndag åkte därför jag, Märtis o Maire ut till Babyproffsen i Birsta för att införskaffa ett sådant.
 
Scrolla ner och se vilket jättefint vi hittade!
 
 
Det här jättefina och mycket genomtänkta babygymmet gjorde lilla sessan både nyfiken och glad.
 
 
 
Hon fastnade direkt för den storögda pingvinen i bortre hörnet och låg en lååång leende stund och pratade med den. (På bilderna är hon förstås mer nyfiken på fotografen.)  :D
 
Allteftersom hon växer kommer hon att upptäcka nya saker i gymmet -- några låter, andra ser annorlunda ut om man lyfter på dem, olika färger, former och strukturer. Och så kan man såklart hänga dit egna saker i öglorna på bågarna.
 
När hon blir så stor att hon kryper och går, kan man ta loss bågarna och låta henne ha själva madrassdelen som myspöl att leka i. En mycket bra omprioritering av mina dynboxpengar, tycker jag.  :D

Kommentarer
Postat av: Jesper

Pingvinen heter Pingu..""För tusan"" :)

Svar: Hahahaa! Ja just ja!! Det har du förstås alldeles rätt i, Jesper!! :D
Åsa E Melander

2013-06-23 @ 17:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0