Gråvädersmuntration

Ett gott skratt lättar upp och förlänger livet. En halvtrist blandvädersdag som idag, kan det behövas, eller hur?
 
Här en bild, som jag fick mig tillskickad av min dotter.
Först fattade jag inte. Tittade igen och igen. SEN kunde jag inte sluta skratta!  :D
 
 
 
*ha-ha-ha-ha-haa-haa*

Kommentarer
Postat av: Millan

Precis, Explorer är lite efter :) Kom mina tidigare kommentarer fram? De angående programmet på Animal planet.

Svar: Hihihi, ja, jag det är evigheter sen jag slutade använda Explorer. Det bara hänger sig och beter sig dumt. :o)
Jaa, absolut! Dina kommentarer kom fram och jag är glad över att du skriver här! :D
Det är jag som ibland inte hinner svara samma dag. Sorry! Jag sitter i regel bara vid datorn på morgnarna, och ibland har jag råkat snooza, så att det blir bråttom o kort om frukosttid -- då blir det väldigt lite bloggat, mailat o annat vid datorn. :o)
Åsa E Melander

2013-06-27 @ 18:32:14
URL: http://kamomillans.blogg.se
Postat av: Millan

Klart man inte kan kolla bloggen varje dag jämt :). Anledningen till att jag frågade var att blogg.se haft en del problem med det här med kommentarer. Många säger att dom kommenterat min blogg, kommentarer som aldrig kommit fram och en del kommentarer jag skrivit i kompisars bloggar har aldrig kommit fram. Hoppas du får en skön helg!

Svar: Oj, det låter illa! Har lyckligtvis aldrig hänt mig under alla år jag haft blogg.se. :o)
Jag är glömmer bloggen i perioder -- ibland hela veckor i sträck -- vilket syns i oregelbundenheten på inläggen. Jag bloggar ju bara om händelser, tankar, reflektioner o dyl, och inte om mitt dagliga liv, för det tycker jag inte att jag vill dela med hela världen. Min vardag är min privatsak. Jag läser inte heller bloggar om folks vardagsliv, för det intresserar mig inte ett dugg. Känner likadant när det gäller skvallertidningar -- varför skulle jag vilja lägga tid på att läsa om vem som är ovänner med vem eller vem som är gravid med vem?
Men nu när lilla prinsessan Maire kommit, så har det såklart blivit tätare mellan mina blogginlägg, för hon är en underbar, stor och viktig sak i mitt liv. :D

Nu ska jag göra en barndomstårta och förbereda mat till Idas 25-årskalas idag.
Håller tummarna att finvädret håller i sig, så att hon får en komplett underbar, solig och fin 25-årsdag!
Ha det riktigt gott!
Åsa E Melander

2013-06-28 @ 11:31:26
URL: http://kamomillans.blogg.se
Postat av: Millan

Jag håller med, jag är fullständigt ointresserad av att dela alla händelser i mitt liv med världen, vill heller inte läsa om folks vardagsliv, typ "idag duschade jag, sedan åkte jag till jobbet, sedan köpte jag mjölk. När jag kom hem gick jag på toaletten och sedan somnade jag...." Hur kul är det? I min blogg försöker jag tipsa om trevliga utflyktsmål, bra böcker, bra livsmedelsprodukter eller annat, har skrivit en del om blommor nu kring midsommar, jag gillar att fota blommor och tänkte att det kunde vara kul att lära sig om dom också. Tack för att du berättade att Ida fyller år så jag kunde skicka ett grattis-meddelande till henne. Såg i ditt andra svar att du också gillar Downton Abbey, jag har faktiskt några boktips till dig då om du gillar att läsa. "Charlotte Hassel" av Frida Skybäck, historisk roman som utspelar sig i Stockholm, kärlek, intriger och drama. En riktig bladvändare. Sedan har du Vibeke Olssons böcker om Bricken på Svartvik, också historiska böcker, utspelar sig i Sundsvall under sågverkstiden, även här Drama, elände, lycka och kärlek. Jag älskar när det är lite historia med i böcker/tv-serier.

Svar: Håller helt o hållet med dig om vad som är roligt, intressant och lämpligt att blogga om. Ibland är det privata saker o händelser, som man vill dela med sig av. Ibland är det nåt man läst och fastnat för, som man fördjupar sig i och sedan bloggar om. Och ibland är det viktigheter och/eller tips på sånt som andra kan ha glädje o nytta av.

Varmt tack för de fina boktipsen!! Jag gillar också böcker och filmer, som berättar något för mig -- något verkligt om en person, en familj, en plats, en tidsperiod e.dyl.
Jag har läst och uppskattat de första två böckerna om Bricken, men sen tog jobbet över tid o ork även på fritiden. Jag lyssnar mycket gärna på böcker nuförtiden, för jag har av flera skäl svårt att läsa längre stunder. Har emellertid inte lyckats lösa lyssnandet utomhus än... saknar bl.a. ett par små, bra o smidiga hörlurar, som sitter där de ska när man rör sig. Ska göra ett besök på Kjell & Co och lösa både det och skaffa en liten högtalare till köket, så att jag kan lyssna på saker via datorn. :D
Åsa E Melander

2013-06-30 @ 19:52:59
URL: http://kamomillans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0