Himlavackert

När det regnar, ska till att regna eller nyss har regnat, så är himlen, ljuset och färgerna så annorlunda, så starka och så intensiva.
 
Detta färg-fukt-optiska fenomen har alltid fascinerat mig enormt, och jag äääälskar att fotografera då!
 
Jag önskar bara (och det har jag önskat i hela mitt vuxna liv), att jag hade en riktigt riktigt bra kamera, som bättre, än min mobilkamera, kunde återge upplevelsen i bildform.
 
Men även via en enkel mobilkamera ser man hur annorlunda naturen och färgerna ser ut.
 
Se bara på följande bilder! Visst är det häftigt?  :D
 
 
Har inte målat på åratal och när jag ser sånt här, så kliar det i mina penslar som bara den!!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Hej! Fina bilder! Jag halkade in här från Idas blogg. Jag har faktiskt ett tips på en riktigt bra och prisvärd kamera. Jag köpte en sådan för någon månad sedan och tänkte att det förmodligen var något skit eftersom att den var så billig men tänkte att jag kan ju alltid prova.. Den är hur bra som helst! Bättre än kompisarnas dyra kameror med massa objektiv och så mycket smidigare!

http://cdon.se/hemelektronik/rollei_powerflex_210_hd_-_black-15651564

Svar: Kanontack för fint kameratips! Har följt din länk och läst lite om den på nätet. Verkar vara en jättebra kamera till superbra pris. Det får nog bli en sån, så att jag kan ta fina bilder på mitt fantastiska lilla barnbarn, som föddes igår. Det lär bli en hel del fotande och bloggande om vår lilla prinsessa, och då blir den här kamerainvesteringen alldeles perfekt. :D
Åsa E Melander

2013-05-01 @ 18:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0