Åsas goda Kesoplättar


Så här i julrush och tidspress, behövs god, mättande, näringsrik och samtidigt snabb mat.
Då kan mina Kesoplättar passa -- en rätt från då barnen var små och tiden knapp för en ensamstående trebarnsmor.

 

Åsas goda Kesoplättar

 

1 liten burk Keso

3 - 4 ägg (beroende på storlek)

1,5 - 2 dl mjöl (själv använder jag numera lika delar mandelmjöl och kokosmjöl)

ca 1 – 2 dl mjölk gärna blandad med grädde (späd tills konsistensen är som filmjölk)

½  tsk salt

 

1.    Rör ihop alla ingredienser i en skål.

2.    Klicka ut plättar i medelvarm stekpanna.

3.    Vänd då ytan börjar se torr ut.

4.    Servera med god sylt och ett glas mjölk.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0