Veckans ryggdunk

Den senaste tiden har varit hektisk, även med mina mått mätt. Jag har knappt hunnit eller orkat gå igenom posten, kika in på Facebook eller vittja inkorgen. En sak, som blivit lagd åt sidan, är vår riksdagsman Emil Källströms veckobrev. Dessa har jag brukat läsa med stor behållning, men nu har de alltså fått läggas i en mapp för senare läsning.

I början av veckan fick jag ett mail från vår omtänksamma och driftiga politiska sekreterare, Jenny Sellén. Hon undrade ifall jag läst Emils veckobrev. Jag skrev ett kort svar och tackade för omtanken, samt förklarade att jag inte haft tid. Dagen efter fick jag ett nytt mail från henne. Hon uttryckte en förhoppning om att jag tagit mig tid, att läsa denna veckas veckobrev. Detta insisterande väckte min nyfikenhet, så jag öppnade och läste.... och for nästan i taket av glad överraskning. Detta är vad jag fann: 

Veckans ryggdunk

I måndags när jag var på LRF bjöd Susanne Öberg på ett kanontips:
"Du borde börja med veckans ryggdunk och uppmärksamma de som gjort nåt bra i veckobrevet!"

Sagt och gjort:


Denna första "veckans ryggdunk" går till Åsa Melander i Sundsvall. Alla som följer henne på Facebook och på hennes blogg - http://asaemelander.blogg.se/ - kan ta del av hennes till synes outtröttliga engagemang för två ghanesiska män och för att de ska kunna stanna i Sverige och hitta arbete och boende. Centerpartiet har en lång historia av socialt och medmänskligt engagemang. Det arvet bär Åsa vidare.

Har du tips på någon som behöver och förtjänar en dunk i ryggen? Hör av dig!


Snacka om uppmuntrande!! Jag blev så glad och så stolt!!
Tänk att Emil läst min blogg!! Min anspråkslösa och enkla blogg, som inte är nåt särskilt alls i jämförelse med alla insatta, pålästa politikers bloggar. Jag skriver ju bara om vardagligheter ur mitt eget perspektiv och inte om stora samhällsviktiga saker. Och ändå får jag en ryggdunk!! 
Detta gladde och styrkte mig enormt!! Nu orkar jag ett bra tag till!!!  :D 


Kommentarer
Postat av: Emil Källström

Kul att budskapet gick fram och att det värmde.Ha det bra!

2011-02-04 @ 19:51:52
URL: http://emilkallstrom.se
Postat av: Mamsen

Det både överraskade, värmde och stärkte! :D

Du har ett sant centerpartistiskt hjärta du Emil!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0