Morgonpigg Alliansaktion 7 - 9 på NavetUj, uj, uj, nu är hösten här!! Klev upp 04:50 och sitter nu här med kaffekoppen och mackan i morgonmörkret. Klockan har blivit 05:05... det är becksvart ute. Man får en liten föraning om hur nära förestående kylan och vintern är --- hujedamej!!! Om det tycker man inte!!!

Men om en liten stund ska jag ta bussen in till Navet, för att delta i en Alliansaktion mellan 7 och 9 och det tycker jag om!!!
Morgonpigga och trevliga Alliansvänner -- tillsammans ska vi ha en tidig-morgon-aktion nere på Navet. Det ska bli både jättekul och annorlunda!  :D

Därefter väntar en hel härlig fredag i Allianslokalen; möta intresserade människor, svara på frågor och försöka räta ut frågetecken. Alltså, en lång, skojig och intressant dag!  :o)

Trots att jag var ute och delade ut material till klockan var över 01:00 i natt och därmed sovit i blott 3 timmar, hoppas jag hålla mig på benen hela långa dagen. Så här de sista skälvande dygnen före det livsavgörande valet, går de allra flesta av oss på pur adrenalin --- sömn, mat och vätska verkar vara av underordnad betydelse.

Nu kör vi så det ryker --- ända in i kaklet!!!!  :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0