Va' bli're för väder?Liten väska? Hur mycket kan man klämma ner i en kabinväska? Lite större väska kanske? Hur mycket kläder behöver jag ha med mig? Och av vilka sorter? Vad kommer det att bli för väder? Hur många ombyten av varma/kalla kläder kommer jag att behöva? Vad i allsindar har man på sig på en brittisk valvaka? Hur prydlig bör man vara då? Och hur prydlig bör man vara till vardags, då man går runt och pratar med folk? Är det olämpligt att ha blåjeans? Vad har de för dress code?
Det är ju inga direkt besvärliga frågor eller avgöranden, men så här är jag alltid, då jag ska iväg nånstans på nånting som jag aldrig gjort förut. Bollar frågor med mig själv och försöker täcka in alla eventualiteter.
När jag åker till t ex vår fjällstuga, har jag inga som helst problem med packningen. Då vet jag precis vad jag behöver ha med. Enda kruxet då brukar vara att jag kanske har lite för lite kläder med mig. Måhända lite ovanligt för en kvinna, men sån är jag.
När jag däremot ska iväg på såna här okända äventyr, krånglar jag till det lite, genom att vilja ha alla alternativ och sorter med mig. Det blir alltså med både hängslen och svångrem, jag imorgon ger mig iväg.  ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0