Solfattiga, men varma och härliga Turkiet


Nog är det väl sjutton också, att när vi kostar på oss en resa till Turkiet, så passar finvädret på att byta plats. Här i Turkiet har de inte haft så dåligt majväder på många år och i Sverige är det värmebölja. Skitkul.  :o(
Men vi tappar inte sugen så lätt och ger inte upp -- sol eller inte så ska man vara ute och nere på stranden, så det så!! Och solen lyser ju inte helt med sin frånvaro -- haha, så fyndigt det där blev då -- och dessutom tar den ju genom de oftast tunna molnslöjorna.Ungefär så här har det sett ut varenda dag, förutom en enda jättesolig kanonhärlig dag. Och så illa som idag, då det var mulet fram till halv tre och sen dess åskar och spöregnar, har det ju inte varit tidigare. Vi har ju ändå lyckats bränna oss så att vi flagnar, så illa har det ju verkligen inte varit.Igår kväll var vi upp till Janet och Haluk igen på Mi Casa Es Su Casa. Här går vi med raska steg och hungriga magar.Just nu sitter vi i baren här på hotellet och fikar med personalen. Det har liksom blivit en trevlig vana, att dyka in där på eftermiddan och på kvällen. Ett par gånger har vi tagit med härlig turkisk tårta som vi köpt på Citirim (caféet), för vi skulle ju inte klara att sätta i oss hela själva, om vi så jobbade på det hela veckan. Bättre då att dela med sig medan tårtan fortfarande är god och samtidigt knyta goda vänskapsband med trivsamma människor.

Vi har haft funderingar på att gå och få massage och idag vore ju ett ypperligt tillfälle.... vi får se hur det blir och vad vi känner för. Kanske blir det istället en sväng bort till affärerna på Ataturken -- det beror lite på hur plånboken känner sig.  ;o)

Imorgon lyser solen igen, det bara utgår vi ifrån!  :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0