Slutnomineringsstämma inför valet till riksdagen

Här go'vänner är lite bilder ifrån Centerpartiets slutnomineringsstämma inför valet till riksdagen. Stämman hölls i St Petri-logen i Härnösand. Otroligt vacker lokal med guldinramade speglar, väggord och en tydlig atmosfär av loge eller orden... man kunde nästan förnimma vinddraget av historiens vingslag... En riktig inspirationskick fick vi av Maud Olofsson, som höll ett glödande och personligt brandtal till oss. Att hon har hjärtat i Norrland och glesbygden, framgick med all önskvärd tydlighet -- hon är en sann och äkta norrlänning, som verkligen inte förletts av storstadens mingel och glamour!!
Utan inbördes rangordning lägger jag här nu ut bilder ifrån den inspirerande och lärorika dagen.Jenny Sellén och Sven-David underhöll oss en stund, innan stämmohandlingarna körde igång.
Härliga inspirerande starka Maud!!Hennes engagerade tal till oss, blev en rejäl och välbehövlig vitamininjektion för mig! Plötsligt kände jag mig stark och fylld av energi och tillförsikt!De första sex på listan.... och den politiske redaktör, som intervjuade dem.Allt som allt, en mycket bra --- fast låååång --- och lärorik dag.  :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0