Rolig och skön Motion hela sommaren!!

Tänk så skönt det är att röra på sig!!! Så härligt mjuk i leder och muskler man känner sig efteråt! Så gott det gör för både kropp och själ!!
Jag har förvisso rört mycket på mig under både veckan i London och tiden i Turkiet, men det är inte riktigt samma sak som att få gå ett härligt, roligt, svettigt och medryckande motionspass. Jag har saknat mitt gym och mina motionspass så himla mycket. Kroppen har stelnat till av brist på rejäl motion och det har liksom saknats nåt viktigt i min vardag... Man blir så glad av att röra sig och svettas till musik, och den biten har jag också saknat jättemycket!  
När jag håller mitt eget gruppträningspass får jag ju dessutom motionera på ett helt självvalt sätt till min egen favvomusik och i sällskap av mängder av trevliga människor -- inte mycket kan mäta sig med det!!!
I år blir det också en alldeles extra speciell och härlig sommar:
I år har mitt gym - Helex - nämligen valt att behålla mitt Motion Bas, ett basic motionspass som passar alla, under precis hela sommaren!!! Yippeee!!!!!!

Den här sommaren blir det inga trista semesterkilon och inte heller blir det tungt o motigt att komma igång efter sommaren, när det är dags att dra igång höstschemats alla pass.
Nej, med Helex två gånger i veckan -- alltså, ett pass Motion och ett pass i gymmet -- kommer jag att må lika bra efter sommaren, som jag gör nu.
Härliga, härliga Helex!!! Va' ja' gillar mitt gym!!!!!!!!!!  :o)

Kommentarer
Postat av: Ida Selin

Visst är det så! Känslan EFTER att ha tränat är helt underbar, men INNAN.. ursch och fy! Nej jag är för lat för att träna!

2010-06-08 @ 22:45:51
URL: http://idaselin.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Näedå stumpan, de' är'u inte alls de'! :o)

Du har bara inte haft nån i din närhet, som varit tillräckligt entusiasmerande och dragit dig med på olika motionsaktiviteter. Att trivas med att röra på sig, har med vana att göra.

Men man kan alltid börja sträva efter att göra det till en vana... det finns ju inget sista-anmälningsdatum på att börja promenera, gå på gym eller simma. Varje dag innebär en ny möjlighet! ;o)

2010-06-09 @ 08:17:26
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0