Bosvedjans kyrka annonserar med mitt foto


Tro det eller ej, men av helt outgrundlig anledning, har Bosvedjans kyrka valt att annonsera sina onsdagskonserter med ett foto, som jag knäppt --- och fotot föreställer dessutom inte kyrkan eller nåt annat, som har anknytning till kyrkan, utan med en bild av min och mina grannars altaner. Bilden publicerade jag här på min blogg i augusti 2009. Så här ser den ut!






... och här nedan...



... en print-screen-bild av bilden på min blogg. Att det är samma bild råder det inga tvivel om, eller hur? Även om den blåmarkerade texten i adressfältet är så liten att det nästan inte går att läsa, kan den med skarpa ögon kanske urskilja adressen till min blogg och årtalet då det publicerades. För oss med normalsyn länkar jag till inlägget här. ;o)

Min första spontana fråga är varför i allsindar kyrkan väljer min bild på våra altaner, för att annonsera sina konserter??? Det ena har ju liksom ingenting alls att göra med det andra! Helt obegripligt!

Min andra fråga blir förstås, hur i hela världen de hittat till just min blogg?? Det är emellertid mycket smickrande, att någon utanför min vänkrets och familj, tydligen ägnar tid till att läsa mitt anspråkslösa och oproffsiga bloggande.
Ännu mer smickrande är, att denna någon visar en så ohöljd uppskattning av min fotokonst, att man nyttjar mitt foto till sin affisch för sommarens onsdagskonserter i kyrkan.

Så här med facit på hand funderar jag, om jag kanske ändå borde ha firat min 50-årsdag och då önskat mig bidrag till en bättre kamera -- jag menar, ska mina amatörbilder sättas upp på kyrkdörren, så bör de kanske vara av en bättre kvalitet. Möjligen borde jag också anmäla mig till en fotokurs..?

Nej, skämt åsido -- det var bara så väldigt överraskande, att finna mitt foto uppklistrat på dörren till Bosvedjans kyrka. Och vem som än "lånat" min bild, är mer än välkommen att "låna" fler!! Feel free!!  :o)

Kommentarer
Postat av: Märta-Li

HAHAH! MEN gud!? Så kan man ju inte göra!? Det är ju inte ens lagligt, såvida du inte lagt upp den på facebook och de i sin tur sålt den vidare till kyrkan, vilket dock är föga troligt...

2010-07-11 @ 15:54:36
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Nej, Märtis, jag har inte lagt upp den på FB, men däremot här på bloggen, så jag antar att jag på sätt och vis publicerat den och därmed kanske gett folk rätten att kopiera bilderna... jag vet, ärligt talat, inte vad lagar o regler säger om sånt. Hur som helst -- det var ju en evinnerlig tur att det var en så neutral bild de valde att "låna". Det kunde ju ha varit nån helt annan bild, eller hur? Från badstranden i Turkiet till exempel...eller från snödrivan i fjällen, då vi alla är så snygga. fniss

2010-07-11 @ 22:24:36
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0