UK and Lib Dems -- here I come!!

Ja, nu börjar det närma sig... Biljetterna är bokade, passet framtaget och imorgon ska jag hämta upp resväskan, så att jag kan börja lägga i sånt jag inte får glömma.
På söndag förmiddag bär det äntligen iväg -- då reser jag över till UK, för att delta i Liberal Democrats' valarbete. Jag kan fortfarande bara inte fatta, att jag verkligen kommer att få göra det här... att jag -- petit moi -- är en av de få centerpartister i Sverige som fått det här stipendiet. Det känns fortfarande alltför fantastiskt, för att kunna vara sant! Jag nyper mig i armen och fortsätter förbereda mig genom att lyssna och läsa allt jag kommer över om Liberal Democrats' ledare Nick Clegg.

För er som är nyfikna på vem jag ska jobba för -- se följande klipp:Visst ger han ett vederhäftigt, naturligt och pojkcharmigt intryck? Jag tror att han kommer att vara framgångsrik i valet. Jag ska i alla fall göra mitt allra bästa för att hjälpa till och jobba så hårt jag nånsin kan och orkar.
Det här ska bli så himla roligt, intressant och lärorikt!!! Jag är så innerligt tacksam och glad åt att just jag är en av de få, som fått det här stipendiet!!  :o)


Kommentarer
Postat av: Jesper

Jättekul att du vann och får fara dit men vad är det till för egentligen? Ska du studera hur politik är i Storbritannien?Vart ska du husera nånstans då? :)Kram!

2010-04-26 @ 12:52:16
Postat av: Mamsen

Jesper, jag ska vara där i en vecka och jobba som valarbetare -- alltså delta i deras kampanjarbete. Jag ska dela ut broschyrer och flygblad, knacka dörr och prata med folk på gatan, hjälpa till på deras HQ (huvudkontor) och många andra saker. Alltså, göra samma saker som jag ska göra här inför vårt eget valarbete i augusti-september.

Jag tror att jag ska vara i Brent Central eller Richmond Park -- åtminstone är det nånstans i London.

Jag ser jättemycket fram emot det och jag är så glad över att få åka över och lära mig så mycket.

Erfarenheterna kommer jag att ha jättestor nytta av här hemma, då vi ska igång med vårt eget valarbete. Mina erfarenheter kring sånt, sträcker sig nämligen inte längre än att stå och sortera o vika broschyrmaterial, dela ut dessa i folks brevlådor och dela ut valsedlar i vallokalen. På det här sättet får jag ju lära mig kanonmånga bra saker!!! Och DESSUTOM får jag vara i England, prata engelska på heltid, bo i en engelsk familj och lära mig massor av politikord på engelska. :o)

2010-04-26 @ 18:21:47
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Jesper

All righty then! :)Dont forget to take a picture with Blair and sing ""I cut down trees and I wear high heels"" with him :)

2010-04-27 @ 12:19:04
Postat av: Mamsen

Hahahaha!!! Ja, det vore väl nåt!!

Men varför inte istället Gordon Brown eller David Cameron? Det skulle väl ge folk nåt att gotta sig åt? Kanske skulle folk istället rösta på Lib Dems?

Nick Clegg verkar ju himla hyvens -- det känns inte som det skulle gagna honom i valet, om han sjöng "The Lumberjack Song" med mig, så honom ska jag inte be om det.

2010-04-27 @ 21:53:48
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Jesper

Gordon brown...David Cameron...DU tror på allvar att jag kan brittiska politiker? :)Gordon Ramsay, Top gear-crewet och han som pratar i National geographic filmerna,,thats it! ^^ Och Tim wonnacott från Bargain Hunt ^^

2010-04-28 @ 12:16:08
Postat av: Mamsen

Hihihi... Jesper, du får väl göra som jag och googla på dem! ;o)

2010-04-29 @ 08:36:31
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0