Söndags-film-fika

Idag hade vi filmfika här hos mig. Jesper, Märta, Wilhelm och jag träffades för ett rejält fika och en bra film. Wilhelm gick emellertid hem efter en stund, för han hade ju lillebror Simon hemma över helgen och då ville de förstås träffas innan han återvände till Gävle nu frampå kvällskvisten.  :o)
Jag, Märta och Jesper såg klart Wallander - Afrikanen, som var en kanonbra film. Jag gillar verkligen Wallander med Krister va-han-nu-heter-i-efternamn! Mycket trovärdig rolltolkning!! Tusen tack Jesper för att du tog med filmen!!Wilhelm kom för att delta.
- De' här ä' filmerna ja' tog mä', säger Jesper och läser upp titlarna.

Mikropopcornpåsar blir så förfärligt heta och svåra att öppna -- men popcorn hör ju till när man ser film, så man får försöka låta bli att vara musbränd.
- Nästan vitt bröd! fnyser jag. Nåja - det är ju inte varje dag, men själv vill jag ha det mörka, för det är mycket godare.
Som synes är mysfikat nästan helt framdukat på bänken. Mycket gott att mumsa på ska de' va' på våra fikatillfällen!
Märta leker med min kamera och knäpper många, många bilder medan jag skivar, lägger upp och plockar fram. Hon och Wilhelm kom med en ost, som enligt Märta luktade nåt onämnbart. Jag kan bara säga att osten var kanongod!! Vad den luktade tänkte jag inte på, för den smakade så himla gott! 

Jesper har med goda, goda arraksbollar, som jag försiktigt lägger upp på en assiett. Mums!!!

Jesper visar och förklarar hur deras skafferi fungerar -- de har ett utdragbart, där hela modulen följer med ut. Det är verkligen en sak som är värd att fundera över, nu när jag står i begrepp att köpa kök. Jag ska kika på ett sånt skåp nästa gång jag åker på IKEA.

(gulp) Usch o fy och hujedamej vilken hemsk motljusbild!!! Snacka om att den visar ALLT som hänger eller putar!! Verkligen en sån där bild, som man borde skriva ut i många förstorade exemplar och affischera bostaden med, så att man ideligen påminns om att inte äta onyttigheter och att motionera mera!!! (ryser) Jag ska i alla fall lägga den som bakgrundsbild på min dator, så att den sticker mig rejält i ögonen varenda gång jag i godan ro sätter mig ner.

... som vanligt får man fota sig själv om man ska få va' me' på bild... men nu är filmfikat klart! TV-rummet nästa, alltså!! 


Som jag inledningsvis sa: Wallander - Afrikanen, var en mycket bra och spännande film!!! Har ni inte sett den, så gör det!! Återigen TACK Jesper för att du tog med den!!


Nästa mysfika blir kanske hemma i min nya bostad -- det beror lite på hur länge det blir till nästa gång och förstås hur lång tid det tar att få klart renoveringen. Eventuellt får Jesper eller Märta ta nästa gång, men ännu nästa är vi helt säkert på Bäckebo 22! Spännande..!   :o)

Tusen tack kära ni för den här helgens film-mys-fika!!! Det var mycket trevligt!!!

Kärlek på er!!

Kommentarer
Postat av: Jesper

Det underlättar också om folk köpte eller laddade ner en VETTIG film som inte skippar! ;)

2009-09-21 @ 09:29:44
Postat av: Märta-Li

Jesper: HAHAHA! äsch det gick ju ganska bra ;) hehehe

Vi kör VHS nästa gång!Mamma: du har ju en jättesnygg profilbild? Sen saknas det lite bilder va, som jag knäppte? Som den när du tuggar popcorn i köket kanske? ;) Här censurerar hon minsann!Osten luktar sperma och Christer heter Henriksson. (Nickar förnumstigt)PUSS!

2009-09-21 @ 10:43:05
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Nähädå, jag har inte alls censurerat nån popcornbild - tvärtom har jag ju lagt ut sjukt många och fula bilder på mig själv. (hurves) Uschabuscha vilka hemska bilder!! Men eftersom det är JAG på bilderna, så antar jag att jag ju måste se ut så där. Och då har jag dem som avskräckande exempel, så att jag riktigt får mig en kall avrivning, varje gång jag tänker mig att sitta och dröna med datorn i knät eller närmar mig kylskåpet för en frukt eller en macka.Och Jesper - att filmen hoppade och skuttade gjorde ju inget, för vi fick ju se hela och det minst en gång, eller hur? ;o)

2009-09-21 @ 14:09:02
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0