Nygräddigt Bäckebo sovgemak

Så länge jag minns, har jag önskat mig dubbla uppsättningar överkast --- så att jag kan byta, när jag behöver få lite ny harmoni och atmosfär i mitt sovrum.
 
Men faktum är ju, att jag inte ens ägde ett överkast, förrän jag fick ärva mitt lillebrors fina quiltade, då han och blivande svägerskan flyttade ihop och köpte gemensamägd säng. Jag minns än, hur fantastiskt och lyxigt det kändes, att kunna lägga på ett riktigt överkast, istället för en fleecefilt.
 
När jag sedermera köpte, renoverade och flyttade in i mitt kära Bäckebo, var jag ju självbo, istället för barnbo. Då unnade jag mig mitt allra första egenvalda överkast. Det blev såklart ett vackert grönt ifrån Indiska.
 
 
 
Jag minns som om det var igår, vilken fantastisk glädje jag kände, då jag för allra första gången la på det vackra överkastet.
 
Det var en vintermörk eftermiddag i december 2009. Min pappa och min bror hade precis ställt dit min säng (lillebrors avlagda som han köpte då han var i tonåren), och det skulle bli min allra första sovnatt i mitt nya hem.
 
Fortfarande stod flyttkartonger nästan överallt och det var egentligen väldigt rörigt, men jag hade bara ögon för överkastet --- jag såg bara hur ofantligt vackert det var. 
 
 
Sedan har åren rullat på och mitt Bäckebo har sakta tagit form, i takt med att tid och pengar tillåtit det.
 
 
 
Efter flera ledonda år i den ärvda gamla sängen, hade jag så äntligen ekonomisk möjlighet, att köpa en ryggsnäll och bra säng --- här är bilden jag tog, då Schedins ställt in den i sovrummet och jag bäddat den.
 
Det blev så småningom en sänggavel och ett nattygsbord också, men dessa levererades lite senare än själva sängbotten. Jag tyckte dock att jag var i himmelriket och att mitt sovrum var bäst i världen!
 
 
 
Men.... så var mamma och jag ute o ögonshoppade nu i lördags, och gissa vad jag råkade springa på!
Jepp, ett gräddvitt överkast till ett kanonbra pris!!  :D
 
Scrolla neråt och skåda mitt gräddljuva sovgemak!
 
Såååå vackert, harmoniskt gräddljuvt och vilsamt!!!   :D
 
Nu har min överkastdröm gått i uppfyllelse!! Jag är alltså ägare av två överkast:
Ett ljuvligt ljust överkast för den mörka vinterperioden, och ett vackert grönt för de ljusa sommarmånaderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0