Murrmurr å bumbibjörnarna

Matte kvistade iväg upp till Sodalen, så jag fick en fin kvällsmysstund med bumbisarna!
 
Fredrik, som varit ute hela dagen, var jättejättehungrig och kunde bara inte vänta tills jag satt ner maten på golvet, så han fick lyxen att äta uppe på bänken.
 
Han var sååå enträgen och berättade sååå tydligt för mig hur hungrig han var.
Han jamade o krumbuktade sig alldeles väldigt, och var med mig ända in i skafferiet för att söka rätt på blötmaten, som jag hittade först då jag ringt Ziri och kom ihåg att det var en ny sort med ett nytt utseende.
 
I vanliga fall får ingen av dem mat på bänken av mig, men just denna kväll, då han varit ute ensam o hungrig och var sååå glad åt att komma in, så gjorde murrmurr ett undantag.   <3
 
 
 
Sigrid o Filip samsades, som vanligt, fint på golvet.  :o)
 
En stunds gos med Filip inne på tvättmaskinen och en stund med Siggan på soffan, och sen var det dags för mig att släcka, säga natti-natti till kissebumbisarna och gå ner till mig på Bäckebo.
 
Det är såå mysigt o fint med fyrbenta bumbi-barnbarn också, och jag är så innerligt glad och tacksam över att min pälsdjursallergi valt att liksom "hoppa över" just kissar, för det är så otroligt ljuvligt och underbart att få kissegosa ibland.   <3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0