Tack-för-hjälp-med-renovering-och-flytt-fest


Efter många om och men lyckades vi slutligen hitta en lördag, då inte familjen var upptagen av annat --- och då blev Tack-för-hjälp-med-renovering-och-flytt-festen äntligen av. 
Eftersom jag nu har en mycket liten bostad, fick jag planera en festkväll med assiettmat, istället för sittande vid dukat bord. Tyvärr, var dumkameran inte på sitt bästa eller mest samarbetsvilliga humör, men jag lyckades ändå få några bilder från kvällen. Håll tillgodo!  Mina mumsiga yoghurtpanacotta med frukt-o-bär-topping står färdiga i kylen.
Vackert, smalt och gott!

Söta systrar.Tre apor: Blind, stum, döv.Mätta till tusen sitter vi i soffan och dricker vin o drinkar.... och äter lite snask förstås...Broder...
Moder...Fader... och dotter...Svägerska...
Fader igen...Svägerska...Moder...Broder...Broder...Måg...Dotter...Måg...Svägerska...Och sötaste lilla brorsdottern på festen.

Tack kära familj, för den synneligen trevliga kvällen! Och MILJONER TACK för den underbara råsaftcentrifugen!!! Jag använder den i princip varenda dag och jag lovar -- juicen är alldeles vansinnigt god!!!Kommentarer
Postat av: Märta-Li

HAHAHHAA!!! KOLLA BILDERNA PÅ MIG!!! ÄR JAG EFTERBLIVEN ELLER!! JAG DÖÖÖÖR! :'D

2010-03-15 @ 22:06:33
URL: http://martali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0