Vackra Hem, såklart! :o)

Dessa slipade skönheter köpte jag på Vackra Hem redan i höstas, men jag har liksom inte lyckats hitta nåt lämpligt att hänga upp dem med. Endera har det varit för sockersött eller så har det varit för blaffigt. Hur jag än sökt, har jag inte hittat nåt, som inte tagit överhanden och liksom överskuggat de vackra glaspomlorna. Men så kom jag på att jag skulle skaffa såna där metalltrådar med en krok i varje ände, som de använder till att hänga upp skyltar i affärerna. Ute på f.d. Living i Kupolen, fann jag det jag sökte -- den fantastiskt hjälpsamma expediten t.o.m. gav dem till mig!! Jag behövde inte betala ett enda öre för dem. Schysst, va?

Och så här fint blev det!  :o)
Ja, jag bara säger det igen:
Har du inte varit på Vackra Hem, så gå genast dit!!!
Oavsett om du söker en present till nån, nåt vackert till ditt eget hem eller bara vill ögonshoppa och låta dig tjusas av en stunds ögonfröjd, så finner du det på Vackra Hem. Där finns verkligen nåt för alla, oavsett ålder, kön, smak eller stil.  :o)

Kommentarer
Postat av: Michelin

Oh så fina glashängen...jätte snygga..

Hamnade här av en slump och önskar dig en fin vår, för våren är ju förhoppningsvis på väg till oss alla inom kort.. Hälsningar Michelin

2011-03-06 @ 21:37:31
URL: http://michelin53.blogspot.com
Postat av: Mamsen

Jajamensan, på Vackra Hem här i Sundsvall finns så himla mycket vackra, ljuvliga, habegärliga ting!!!Så roligt att du kikar in på min anspråkslösa blogg, Michelin! Tack för det och tack för hälsningen!! Det är jättekul när besökare lämnar en liten kommentar, tycker jag!Ha en riktigt fin vår du också!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0