Ta-dáá!!!

FÄRDIGT!!!   :o)
I fredags eftermiddag la Pär och jag klart golvet!! Visst är det snyggt??!! Jag är helnöjd!!!!!!

Innan Pär åkte iväg till Druidernas kvällsmöte, hann han hjälpa mig att sätta dit listen mellan rummen.
Det blev kanonbra!!! Stabilt och snyggt!! Inget gnek och ingen svikt! Helt perfekt!!!
Vi skulle ju kunna ta på oss golvläggning som extraknäck brorsan och jag!  ;o)

Kommentarer
Postat av: Jesper

Bravo!!! =) applåder Det var just såna där saker eller som handtaget till toan som jag kunde ha hjälpt till med istället för att slappa om dagarna =) Så kunde du haft nån att prata med samtidigt! Verkar ju mestadels som du är ensam att göra om lägenheten ju

2009-09-26 @ 19:01:49
Postat av: Tomas P

Perfa! Jag har ett golv att lägga här i lägenheten hosta ;)Blire lite listning och sådant nu då?

2009-09-26 @ 23:34:35
URL: http://lopec.blogspot.com/
Postat av: Mamsen

Jesper - ja det är klart att det hade varit trevligt med lite sällskap, men det har gått ganska bra -- jag har haft en talbok av Guillou och den har varit spännande att lyssna på.

Man vill ju inte fresta på vänskapsbanden i onödan, och när flyttlasset ska gå, så behöver jag ju VERKLIGEN hjälp och då har jag svårt att få ihop folk. Då är jag JÄTTEGLAD ifall jag kan få fråga dig, Jesper!! :o)Tomas P: Jojo - nu ska de' listas, men det tänkte jag att pepparkakspappa skulle få hjälpa mig med. Han kom ju hem ifrån Turkiet igår kväll och är nyfiken på hur långt jag hunnit medan de legat i solstolarna. Jag har listat köket, men bara limmat dem -- jag har köpt sockelspik, men varken förborrat listen eller spikat dit den. Jag är lite feg och tänker att jag säkert kommer att missa och slå märken i listen eller kröka en spik in i listen. Bättre att pappsen får göra det, medan jag målar eller gör nåt annat stillsamt. :o)

2009-09-27 @ 09:49:43
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Märta-Li

Är du här också Tomas P?! ;)Mamma! "Vi skulle ju kunna ta på oss golvläggning som extraknäck brorsan och jag! ;o)" HAHAHAH!

Jag vill minnas att jag läste nånstans att det gick så bra att lägga golvet själv att golvtjommarna fick komma och riva upp det igen? ;)Men ja, det blev snyggt!

2009-09-27 @ 10:58:50
URL: http://martali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0