Nästan vitt nu...

Idag har jag haft en liten sovmorgon, för jag var borta igår kväll, så det blev lite sent innan jag lyckades komma i säng. Det var Alliansgruppmöte i Stadshuset, vilket inleddes med buffé nere på Stadshusverandan -- lyxigt, jättegott och supertrevligt! Efteråt kallades vi alla till samling i stora Spegelsalen -- för fotografering!! De flesta hade tydligen inte fått, eller missat, informationen om detta, så vi var lite överraskade. (Hade man vetat, så hade man ju fixat till sig i håret - vilket man nu inte gjort.) Det visade sig att de mängder av gruppfoton vi tog, är de som ska pryda alla stans bussar inför valet 2010 -- Alliansen har nämligen köpt upp samtliga bussreklamplatser veckorna före valet. När ni i augusti nästa år ligger i en bilkö, kommer ni alltså att se alla oss i Alliansen le mot er - how about that?  :o)


Och så lite Bäckebonytt:
Som sagt: tapetseringen går låååååångsamt framåt och jag är verkligen ingen målare, så det blir lite hipp-som-happ, men jag har klarat det själv och gjort det helt på egen hand. Mycket stolt över min bedrift, är jag också!  :o)

Nu är det bara några våder kvar i sovrummet och sen ska det fina golvet läggas. Jag hade trott att jag skulle ha hunnit lägga det vid det här laget, men så har det alltså inte blivit.
Men ljust, vitt och fint blir det - tycker ni inte?Tänk er gröna gardiner ifrån Indiska, gröna kuddar i samma serie och ett cremefärgat lappöverkast!!
Eller ska jag ha det underbart gröna lappöverkastet från Indiska, vita spetsgardiner och vita Indiskakuddar istället..? Eller ska jag kanske ha grönt överkast, gröna kuddar och vita spetsgardiner..? Eller vitt överkast, vita kuddar och gröna gardiner?
Äh, jag kan bara inte bestämma mig -- och det är väl jag i ett nötskal, eller hur? Jag har emellertid i hela mitt vuxna liv önskat mig ett sovrum med kuddar och överkast ifrån Indiska, så det tänker jag min själ skaffa mig också - vad eller när det blir, får vi se. Det är ju skönt att ha drömmar och mål kvar också, eller hur?Lite skillnad på det här rummet idag och som det såg ut för några veckor sen, eller hur?  :o)


Och nu får jag så lov och rotera, så att de sista våderna blir satta och sovrummet klart. Jag är nämligen så sugen på att få komma igång med inläggningen av det vackra golvet -- ju mer jag tittar på de brädor jag lagt ut, desto finare blir det. Alltså - skutt in i duschen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0