Jag är kvinna, alltså kan jag!

Idag har jag för första gången i livet satt tapeter helt själv. Nästan halva sovrummet är gräddvitt! Jag är förstås ingen målare, men jag tycker att jag lyckades jättebra ändå. Jag är oerhört stolt över mig själv, ska jag säga!   :o)  Se bara så fint det blev!!En vägg i sovrummet är nu tapetserad med min vackra gräddvita tapet. Det var så långt jag hann den första tapetseringskvällen. Rummet kommer verkligen att bli jättefint med det fina trägolvet till.  :o)


Här lyser den nya utomhusbelysningen milt på den nymålade väggen. Det kommer att bli kanonmysigt att spendera sensommarkvällar på altanen, i skenet av levande ljus i lyktor och de här milda belysningarna.

Som synes var väggen i rejält behov av målning. Till höger i bild är grannens omålade vägg -- tämligen torr och solblekt, eller hur?


Tja, det var ungefär så långt jag kom idag...  :o)Kommentarer
Postat av: Märta-Li

AH!? Vitt!! :DUndra om morfar läser bloggen i turkland rå ;)

2009-09-14 @ 22:33:13
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Ida Selin

Åååh gud vad snyggt det blir! Vilken fin design du har på bloggen också! Löv it!

2009-09-14 @ 23:51:27
URL: http://idaselin.blogg.se/
Postat av: Jesper

Här går man runt och kollar på Melander-bloggarna och så plötsligt så kommer dina september-inlägg och ny bloggdesign och allt :O Måste ju vara nån seg server för jag kollar ju dagligen.... =/Kram kram!

2009-09-15 @ 10:05:03
Postat av: Björk

Stolt med rätta, du är ju bäst! Jag är djupt imponerad, mycket tjusigt jobbat

2009-09-15 @ 22:18:42
URL: http://bump.blogg.sese
Postat av: Mamsen

Märta: Njae... jag tror egentligen inte att mormor och morfar kommer att gå in här och kolla - d.v.s. av deras "Hej nu har vi kommit fram-mail" att döma tror jag inte det.Ida: Ja, jag måste ju tillstå att designen på den här bloggen har väldigt lite med mig och min förmåga att göra. Jag bad Märta att göra en grön blogg till mig och det gjorde hon. Den trivdes jag mycket bra med, ska jag säga. Vips fick jag häromdagen ett sms som sa: Kolla din blogg nu då!! Och vad fann jag? Jo, min rara dotter hade gjort en ny design på min blogg! Vackra olivkvistar och nya bilder!Jesper: Hmmm... verkar märkligt om du inte kan se inläggen. Måste vara nåt med din dator eller din server... Jag är förbryllad och begriper verkligen inte hur ett sånt fenomen kan uppstå. Alla andra kan ju se inläggen - varför syns de inte ute i Finsta?Björk: Jojo!! Jag är som sagt mycket stolt över min prestation! (funderar en stund)

Jag hoppas bara att det känns lika bra imorgon eftermiddag, då jag kommer till lägenheten och får se det torra resultatet av tapetseringen. Tapeter har ju en tendens att "leva" medan de torkar... De gamla tapeterna är som synes mörkt gröna, vilket gör skarvarna mellan tapetvåderna mycket, mycket viktiga och jag hoppas innerligt att jag inte kommer att mötas av ett gräddvitt rum med mörkt gröna ränder. Men skulle så vara, så får jag väl finna nån råd för det också. :o)

2009-09-15 @ 23:06:56
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Jesper

Nu vet jag varför! Måste klicka på Largs,Skottland-fliken för att få fram September 2009-fliken =)

2009-09-16 @ 18:51:25
Postat av: Mamsen

Hmmm... men alla inlägg ska ju komma i kronologisk ordning -- alltså i den ordning jag har lagt in dem, så om du är inne i princip varje dag, borde du kunna se inläggen överst på listan av inlägg.

Nåja, huvudsaken är att du KAN se dem... :o)

2009-09-16 @ 23:43:24
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Märta-Li

"Postat av: Ida Selin

Löv it"HAHAHA!Löv!

2009-09-19 @ 16:49:21
Postat av: Mamsen

Hahaha! Det var fyndigt, Ida!!! Härligt ekvilibristisk humor!!

2009-09-20 @ 00:06:07
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0