Goda vänner i Brisbane Evangelical

Kära nån! Jag har ju helt glömt att lägga ut bilder på vänner i en kyrka vi brukade vara i -- Brisbane Evangelical Church. Som jag tidigare nämnt, så går de allra flesta i Largs i nån kyrka, så vill man träffa och lära känna människor här, funkar det lika bra att gå till en kyrka, som till en pub. Det är liksom umgängesplatserna i den lilla staden.
Själva kyrkan ser ut så här:
Ingen pampig kyrkobyggnad, men oj vilken härlig varmhjärtad församling!Och här är kyrkans mycket trevlige och karismatiske pastor -- Tom Stables.

Här står Tom och Andrew Austin, som också ofta predikar.


Dimitrie inne i kyrksalen -- han samtalar med en jättemysig kvinna, som jag tyvärr glömt namnet på. Hon var mor till en urtrevlig kvinna, som ofta satt bredvid mig och som jag tyckte väldigt mycket om. Tyvärr, har jag såklart glömt hennes namn också... jag är verkligen urdålig på att minnas namn!!  Nåja, nästa gång jag kommer dit och träffar henne, får jag väl försöka lägga det på minnet.

Hon är så söt och mysig den här damen, och jag önskar att jag kunde komma ihåg hennes namn...

Här är hon igen, den rara gamla damen. Hon var så himla trevlig och härlig! Och hennes dotter, som jag tyvärr inte har på bild, var precis lika mysig!Här står Andrew och samtalar med en av de många trevliga församlingsmedlemmarna.

Medan de vuxna står o pratar efter gudstjänsten, får barnen spela och använda instrumenten så mycket de vill. Här sitter Andrews barn och spelar, och de gör det seriöst och bra -- inget flams eller bus med instrumenten. Härliga ungar!!! 


Längst till vänster syns Shawna/Shauna (har ingen aning om hur hon stavar) och hennes dotter Ruth. Jättehärliga och kanontrevliga!! Det är alltid så sorgligt och ledsamt, när man inte kan stanna och fortsätta lära känna människor, som man känner att man bondar spontant och bra med. Nåja, jag får lägga mer tid på att träffa dem, nästa gång jag är där.


Här är Alex -- ljuvliga, mysiga, sprudlande Alex. Tyvärr har jag ingen skarp bild på henne, men det speglar också den glittriga, karismatiska person hon är. Hon står liksom inte still tillräckligt länge, för att man ska få en bra bild. 


Härliga, spontana Alex!

Denna tjej borde vara solist, för WOW vilken röst hon har!!!


Alex med syster och en mysig kvinna ur församlingen.

Betty - en härlig, varm och mysig människa.


Och detta var några av alla de härliga, underbara människor jag lärde känna i Brisbane Evangelical Church.


Hit tänker jag återvända många, många, många gånger -- för här känner jag mig hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0