Bäckebopyssel


Nu har det hänt mycket här på Bäckebo 22 -- pappa har gjort massor! Själv har jag inte hunnit så himla mycket, för jag var tvungen att åka och köpa skruv, lampkontakter m.m. -- annars hade inte han kommit vidare med snickrandet. Jag har dock hunnit tapetsera ytterligare en liten del av vardagsrummet, så det går framåt om än långsamt.
Köksbordet på plats! Nu känns det som om det faktiskt kommer att bli en bostad, annars känns just det vissa dagar som väldigt avlägset... Det är också himla skönt att kunna sitta ned och fika eller äta med ett bord framför sig, istället för att ha allting på golvet eller i knät.
Pappa har satt karm och foder på dörröppningen in till sovrummet. Skitsnyggt, eller hur? Nu ska jag bara vitmåla det.
Och så har han satt foder runt ytterdörren -- tjusigt, va? Även här ska jag måla.

Också toalettdörren har fått foder, och köksöppningen har fått karm, foder och en hylla. I öppningen ovanför hyllan, ska jag sätta ett plexiglas, sedan jag vitmålat alltihop.

Så här ser öppningen ut inifrån köket. Skitläckert blir det!! Han är så himla duktig min pappa!!

Den här hyllan har han gjort av fodervirket -- det märks att min pappa är möbelsnickare, va?
Den här hyllan ska alla möjliga saker få turas om att pryda: tomtar, vackra saker av glas (jag älskar glas!), ljuslyktor, prydnadssaker, rönnbär i en liten kruka (jag älskar rönnbär också!) och mängder av andra saker.

Jag har aldrig sett en liknande lösning någonstans -- den fanns bara i min fantasi, men min pappa har ändå lyckats göra den. Jag är såååå glad över den!!!Kommentarer
Postat av: Ida Selin

Shitt vilken skillnad! Är det verkligen samma lägenhet?

2009-09-30 @ 08:37:43
URL: http://idaselin.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Jajamensan!! Här ser verkligen inte alls ut som det gjorde i början -- här har skett rena metamorfosen! En helt ny lägenhet - både bildligt och bokstavligt. :o)

2009-09-30 @ 23:19:22
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0