Det närmar sig

Nu har det minsann hänt en hel del i min lägenhet! Min kamera har emellertid varit oladdad och därför har inga bilder tagits eller lagts ut här på bloggen.

However, följande skåp i köket är nu monterade och på plats:

- Lådhurtsen
- Slaskskåpet
- Det lilla utdragsskåpet
- Skåpet där hällen ska sitta
- Överskåpen ovanför kyl och frys
- Skafferiet

Dessutom är diskbänksplåten på plats -- skitbra, blev det!!!  :o)


På bara några dagar har hela köket liksom exploderat! Och just idag har pappa varit särskilt effektiv! Kolla själva får ni se!!Här sätter pappa kaklet och snabbt går det ska ni veta!!
Pappa sätter på traditionellt sätt med lina och resultatet blir verkligen skitbra!
Bänkskivan som sticker ut, ska förstås inte se ut så där. Den ska kapas så att den slutar jäms med hörnet. Vi har bara lagt den på plats, medan pappa sätter den första kakelranden.
Kolla va' snabbt de' går!!! Och SNYGGT blir de'!!
Nu ska en vit kakel-list dit ovanför kaklet och sen ska överskåpen sättas upp.

Igår var käre far och lillebror på tippen med allt bråte, som låg här på altanen. Härligt att bli fri det innan snön kommer!! Tack snälla ni för det!!

Här i vardagsrummet bland lister och kartonger med köksluckor, väntar skåpen som ska inrymma ugnen och mikron.

Och här....!!!   :o)


Ser ni vad det är??? Ja, just det!!! Idag kom Janssons med kyl, frys, fläkt, dammsugare, diskmaskin och tvättmaskin -- och detta är alltså min Rolls Royce-frys.Checka vilka schyssta grejer, va!!! Jag har tveklöst Norrlands läckraste, snyggaste, bästa kyl och frys!!! Jag är såååå nöjd och lycklig för dem!!!
Detta är en av de mycket, mycket få jag hittat som har rejält med utrymme för frukt och grönt. Istället för den sedvanliga lilla lådan längst ned i skåpet, har detta två stora sådana. Ett extra plus är den transparanta kylskåpsinredningen! Mycket sobert och snyggt, tycker jag! Nu återstår förstås att fylla dem och det lär ju kännas i plånboken...  ;o)Kommentarer
Postat av: Jesper

Oh looks expensive! =) Kanske skulle lagt på lite pengar och köpt sån där kyl med inbyggd tv? ;) =)Finns ju också andra färger och motiv-kylar..kanske finns såna motiv att köpa till? =) ska kolla =)Kramis!

2009-10-16 @ 09:54:03
Postat av: Märta-Li

Men det är ju ett hål mellan kylen/frysen och överskåpen. Där kommer det bli äckligt :(

2009-10-17 @ 09:33:54
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Märta-Li

Vem valde dem btw? ;)

2009-10-17 @ 09:34:21
Postat av: Mamsen

Hehehe... Nja, Jesper, jag valde helt och hållet utifrån andra kriterier. Jag ville prompt ha mycket utrymme för frukt och grönt, vilket , att döma av utbudet, kylskåpstillverkarna INTE verkar ha sett som viktigt. Jag ville också ha självavfrostande frys. Att få dessa bägge önskningar uppfyllda, borde inte vara så svårt, men OJ va' bökigt det var och OJOJOJ va' många kylar och frysar jag tittat på. Det där med att se TV i frysen, känns inte angeläget, för då skulle jag få sitta på diskbänksplåten mittemot. Soffan och den fullstora TV:n i vardagsrummet, känns mer inbjudande, tycker jag.Jag håller helt med dig Märta! :o(

Men det ska visst dit nån slags galler. Man MÅSTE ha en luftspalt där för ventilationens skull. Luften måste kunna cirkulera runt kyl och frys, för annars kan de "kurka ihop". Det har nåt med maskineriet på baksidan att göra, så det är väl bara att foga sig... :o(

2009-10-17 @ 09:43:12
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Tomas P

Men ser riktigt härligt ut det där, både kakel och vitvaror! :)

2009-10-17 @ 20:27:39
URL: http://lopec.blogspot.com
Postat av: Mamsen

Jojo du Tomas - och tro det eller ej, men karlarna är så himla effektiva, att jag o mamma igår bara hann åka en sväng på Scherdins möbler, så hade de fått dit samtliga kvarvarande skåp!! Nu sitter alltså ALLA skåpen på plats!!!! Och köket blir så HIMLA FINT!!!!!! :o)

Jag tror att jag måste be Sundsvalls Nyheter eller nån annan lokaltidning komma hem och göra ett hemma-hos-reportage för OJ va fint jag kommer att få det!!! :o)

2009-10-18 @ 08:41:20
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0