Det börjar närma sig...

Här i vardagsrummet stod mina köksskåp länge och väntade... väntade på att bli uppsatta på väggarna i köket.Rätt som det var...

... satt de alla där de skulle!!! Åtminstone nästan alla - det lilla vinställsskåpet hade, då jag knäppte kortet, ännu inte hamnat rätt, men snart kommer det att sitta som brickskåp bredvid hällen, med en högblank täcksida fram till hörnet.
Jag åkte några ärenden medan pappa och Pär grejade i lägenheten... och tro det eller ej, men när jag kom tillbaka satt överskåpen och ugnsskåpen där. Väldigt raska herrar, det där, när man ger dem fria tyglar...  ;o)
Mikron är på plats och ugnen kommer till veckan.
Det börjar verkligen se ut som ett kök nu. Visst är bänkskivan okapad - den ska ju inte sticka ut så där - och visst saknas skåpluckorna och visst sitter den blå skyddsplasten kvar, men det börjar ändå kännas som att "Det här är snart mitt hem!"
Pappa och Pär kapar passlister. Pär, tyvärr, med den hälsovådliga cigarretten i mungipan. Undrar när vi ska kunna övertala/övertyga honom om att sluta röka..?
Här syns min lilla söta diskmaskin.

Blott 45 cm bred, men så rymlig ändå!

Här är min min jättelyxiga kombinationsmikro -- den har mikrofunktion, grill, vanlig ugnsfunktion och flera andra funktioner. Det kommer att komma mycket väl till pass då det ska lagas mat till flera, för min vanliga ugn är inte så stor. (De flesta inbyggnadsugnar är ju mindre än vanliga spisugnar, eftersom de ska rymmas i 60 cm breda skåp.)

Min dörrskylt är numera uppsatt på dörren.
Det känns lite mer verkligt nu när min egen dörrskylt sitter där! (Och jaa, det ska stå "familjen" för då känner jag mig mindre ensam, och så känner jag mig lite tryggare eftersom det ser ut som om vi bor flera där. Fånigt? Tja, det bjuder jag på.)Mitt namn på min brevlåda på min dörr!!! Nu känns lägenheten verkligen som min! Varje dag då jag kommer dit (hit?) ligger en prydlig och välkomnande liten hög av post på min dörrmatta.  :o)

Kommentarer
Postat av: Märta-Li

Jellar va fort de gåå!!!Och hör du du du. jag ringde minsann dig två gånger ikväll och smsade. Svarade hon?Kan inte vi åka och handla imorgon. Jag vill har rotfrukter, men kan ju inte sånt där med palsternacka och ruccola och sånt.(Puss)(älskar dig)

2009-10-22 @ 23:42:46
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Märta-Li

(Snyggt med lite inslag av blått sådär i köket, btw.)

2009-10-22 @ 23:43:40
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: Tomas P

Jamen där har man plingat på!

2009-10-22 @ 23:44:49
URL: http://lopec.blogspot.com
Postat av: Mamsen

Oh, rotfrukter, Märtis!! De' ä' ju mitt liv de' ju!! ;o)

Och nu när det är rotfruktsrea och allt!Javisst är'e fin-fint me' lite blått i köket? (spydig som bara sjutton) Usch o fy! Blått är min "värstafärg"!! Skönt att det köksblåa inte är bestående, utan bara skyddsplast.Tomas P, jag ber ödmjukt om ursäkt!!! Jag hade förstås varit hemma, ifall jag vetat att du skulle stå där o plinga på! Saken är att när min söta dotter säger "kanske" eller "snart", så är det inget säkert besked och absolut ingen tydlig tidsangivelse. "Snart" är ett mycket tänjbart och svårdefinierbart begrepp. Men nästa gång ber vi Märtis ordna så att ni kommer när jag är där, eller hur? :o)

2009-10-23 @ 21:03:10
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Tomas P

Ja, det får vi se till att fixa! :)

2009-10-24 @ 01:54:21
URL: http://lopec.blogspot.com
Postat av: Jesper

Här är min min jättelyxiga kombinationsmikro -- den har mikrofunktion, grill, vanlig ugnsfunktion och flera andra funktioner. Det kommer att komma mycket väl till pass då det ska lagas mat till flera och poppa popcorn till filmfikat =)Kram!

2009-10-24 @ 10:40:18
Postat av: Mamsen

Jajamensan Jesper - och snart kan vi ha en popcorn-fika-film-söndag hemma hos mig! Kul,va? :o)

2009-10-25 @ 20:39:19
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0