Nu är'e snart klart!

Nu ni! Nu har det hänt grejer, ska jag säga!!! Check it out!!Min matplats igen. Nu har kristallkronan kommit på plats och då känns det ännu mer "hemma".
Här är min skitläckra dörröppning in till sovrummet. Den har ledspottar i överkant, vilka kommer att belysa ett skirt vitt draperi/gardintyg. Ursnyggt!! Idén är i grunden Pärs -- jag har bara designat den. Tack käre bror för uppslaget!! Jag har den absolut snyggaste dörröppningen i nedre Norrland!!
Så här ser min fullständigt underbara och unika dörröppning in till sovrummet ut, när taklampan är släckt. Läckert va?

Mina läckra retro fönsterbrädor av marmor i det lilla vardagsrumsfönstret och i sovrummet, är nu rengjorda och åter satta på plats. Fint, va?
Och de maffiga och vackra gamla fönsterbrädorna av marmor till vardagsrumsfönstren fanns kvar -- Bosse, som ägde lägenheten från början, hade sparat dem nere i källarförrådet. Detta gjorde mig förstås jätteglad, för jag tycker verkligen att de är urtjusiga och pryder sin plats!!
Här håller pappa och Pär på med de sista listerna runt dörröppningen mellan kök och vardagsrum.
Från vardagsrummet syns mina vackra, helhöga garderobsdörrar av spegelglas.
Här syns mina härliga garderobsdörrar -- till vänster av spegelglas och till höger de gräddvita. Jag är så himla nöjd!!!!!!! 

Tänk er att jag ligger och läser på min säng -- då är detta det jag ser.
Till vänster min härliga vy ut genom sovrumsfönstret. Till höger speglas det lilla vardagsrumsfönstret i mina garderobsdörrar av spegelglas. Härligt, va??!! Jag bara älskar det!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Jesper

""Jag har den absolut snyggaste dörröppningen i nedre Norrland!!"" Detta var ju specifikt =) Någon i övre Norrland som har lika snygg eller? ^^Fint det blir :)Kram!

2009-11-04 @ 10:25:40
Postat av: Mamsen

Jojomensan! Finfint blir'e! Jag bara ÄLSKAR min lägenhet! Den blir hur trivsam, ljus och harmonisk som helst!!!

2009-11-04 @ 22:59:27
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: sanna

hur kul som helst att se hur allt utvecklas. älskar ju inredning så :D kanonhäftig dörröppning !

2009-11-05 @ 23:42:33
URL: http://sannasv.bloggagratis.se
Postat av: Mamsen

Hej, Sanna! Va' kul att du kikar in här.

Ja,visst blir mitt hem fint!! Det ligger förvisso en enorm massa pengar nedplöjt i renoveringen och ÄNNU MER jobb och slit av min snälla pappa, min rare storebror och mig själv... MEN jag har hellre ett hem jag älskar och trivs i, än pengar på banken, så jag tycker att jag har gjort en helt rätt satsning. :o)

2009-11-06 @ 08:26:51
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0