Mitt fina ljusinsläpp

Kolla här vilket fint fönster jag gjort!! Här står det på min tavellist för att lacken ska torka, men sen ska det sättas in ovanför köksdörren som ett s.k. ljusinsläpp.

Allt som behövdes för att skapa den var en enkel glasskiva, självhäftande bokstäver, lite självhäftande bok/kartplast, en sprayflaska "frostat glas-lack" från Biltema och lite tålamod. Jag klippte helt sonika ut blommor, knoppar, remsor och mängder av blad i olika storlekar. Sen var det bara att ge sig hän åt klistrandet. Skitkul var det!!



Texten betyder ungefär:

Dei gratia = tack vare Gud eller av Guds nåd

Non plus ultra = oöverträffad

Alltså: Tack vare Guds omtanke och försorg, blev min lägenhet så himla perfekt att den bara inte kunde ha blivit bättre hur mycket vi än hade försökt. (Eller var det kanske så att det var jag, som blev skapad så himla bra, att jag inte kunde ha blivit bättre...?  ;o)  )



Jag är i alla fall helnöjd med mitt fina fönster och känner mig såååå duktig som gjort det helt själv.  :o)




Kommentarer
Postat av: MarieAnne Lundqvist

Oh va snyggt Åsa du har gjort,lägenheten lyser Åsa tycker jag.Jag blir så glad att du fått det sååå fint.Nu blir ju jag sugen på att göra om här hemma också Ha det gott och en kram från mej

2009-11-14 @ 21:01:03
Postat av: Mamsen

Tusen tack, Marianne! Det känns gott att även andra tycker det blir fint. Det är i och för sig JAG som ska bo där, så det viktigaste är ju vad JAG tycker, men det känns ändå bra att andra också tycker det.

Kram tebax!

2009-11-15 @ 09:22:18
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0