Imperfect plumming

Ett kort litet inlägg om något så märkligt som rörmokeri.
Englands och Skottlands teknik inom det området, är något som i många, många år fascinerat mig -- eller kanske snarare, deras bristande teknik inom detsamma. Jag har tagit några bilder för att illustrera fenomenet.
Minns och betänk, när ni ser dem, att detta är ett land där det emellanåt faller snö och temperaturen stundom håller sig strax under nollstrecket.

Alla rördragningar ligger utanpå husen. Skruvat, eller hur?  :o)


Inte nog med att det är vederstyggligt, gräsligt missprydande eller att det ser "rörigt ut" (hi-hi-hi, så vitsigt va?) -- det är ju dessutom, om man bor på dessa nordliga breddgrader, otroligt korkat att ha rören utanpå husen. 
Man behöver knappast vara nån Einstein för att fatta vad som händer, då det blir köldgrader. Då kan man hålla sig för skratt, jag lovar! Det hände en gång då jag spenderade jul nere på engelska sydkusten och jag försäkrar att ingen var road... och många var kissnödiga, men sådant kunde under ett drygt dygn inte göras hemma, utan fick i mesta möjliga mån utföras annorstädes.Här bidrar dessutom telefonkablarna till virrvarret och den förfulande oredan.

Tja,. vad säger man... I'm speechless.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0