Äntligen i Largs

I ett helt år har vi planerat, väntat, sparat, drömt och tänkt på den här semestern... den här vistelsen... återvändandet till Largs. Och det är precis lika underbart att vara tillbaka, som vi tänkt oss. Eller bättre faktiskt, för vi bor ju helt annorlunda den här gången. Ifjol bodde vi i ett fuktigt, mörkt litet rum mot bakgården på ett Bed & Breakfast - och trots det förälskade vi oss i lilla Largs. I år bor vi i en modern, nyrenoverad och ganska rymlig 1:a med burspråk. Och ifjol var det bara 8 dagar, medan det i år är fyra veckor, så självklart är det ännu bättre i år.

Tyvärr, har vi inte lyckats lösa Internetfrågan i lägenheten ännu, så det kan bli lite si och så med bloggandet.... Just nu sitter jag i det lokala bibliotekets datorrum, där jag fått tillgång till deras trådlösa nätverk. Om vi inte lyckas få till nån uppkoppling hemma i lägenheten, så är det alltså hit jag kommer att söka mig med jämna mellanrum.

Igår - vår första dag i Largs för i år - sken solen från en klarblå himmel och det var otroligt varmt, nästan 30 grader. Idag, å andra sidan, öser regnet ned... Vi tänkte inte på att skaffa oss ett paraply,innan vi gick hit till biblioteket och min jacka är kvar i lägenheten, så det lär bli en våt promenad tillbaka.  :o(  Nåja, jag får försöka se det från den ljusa sidan: det är ju bara vatten...  ;o)


Och nu morrar magen, så jag och Dimitrie ska nog söka oss ner mot byns centrala delar och få i oss nåt ätbart  -- endera hemma eller ute på byn. Det beror väl lite på exakt hur blöt jag blir, antar jag...  :o)


Kommentarer
Postat av: Märta-Li

Hej mor!

Vi har läst din blogg och ser att ni kommit fram hel och hållna. Här har vi 45 grader i skuggan. (Skojar). Jag har vart här idag och ätit räkmacka, med Alice, Kattis och Olof.Vi läser din blogg.

Puss och kram från Märta, Mor och far.

Hälsa Demetreh.PUSS!

2009-07-03 @ 17:48:01
URL: http://martali.blogg.se/
Postat av: björk

å. hoppas du har det fint!jag har fått ditt mejl. jag blev mycket glad. jag ska svara när febern sjunkit och jag kan ge ett läsbart svar. kram och hej, semestra fint nu

2009-07-04 @ 03:12:17
URL: http://bump.blogg.se/
Postat av: björk

ps. Jag vet att meningar börjar med stor bokstav! Ifall du tvivlar på att betygssättningen verkligen var rätt.

Det är febern som spökar undan det språkkorrekta.

2009-07-04 @ 03:13:21
URL: http://bump.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Oh, kära lilla dotra mi !!! Så skönt att veta, att ni håller koll på oss och intresserar er! Skönt också att höra att du åker dit och lånar "bärbara", så den inte slammar igen innan jag kommit hem igen. Jag har skickat ett lååångt mail till mormor och morfar - jag valde att låta dem vara "sambandscentral", för då vet jag ju att ni håller kontakten ordentligt.

Vi lyckades få internetkontakt här hemma igår kväll, så nu kan jag blogga utan att måsta vandra iväg till biblioteket och sitta där.

Alltså - kasta ett getöga på min blogg now and then...

Pyss o kram! och Älsk älsk!

2009-07-04 @ 11:06:15
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Åh, hejsan kära Björk!!! Så roligt att du tittar in! Tråkigt att höra att du inte mår bra, men jag hoppas det bara är en lättare sommarförkylning. Mycket vatten och vitlök, så går det fortare över.

Och joo - jag är HELT ÖVERTYGAD om att du vet och kan grunderna i Svenska. ;o)

Men så här på bloggen och i mail kan vi väl vara lite "laid back" och skita i alla regler och "måsten", eller hur? LOVA att du inte lusläser min blogg och försöker hitta saker som får dig att tänka "Hon som är lärare borde väl inte skriva så där?" Det här med att kika in på olika bloggar, är lite som att komma hem till folk och hälsa på, tycker jag... Ni får ta det som jag har det. ;o)Kram på're hörru!! :o)

2009-07-04 @ 11:11:19
URL: http://asaemelander.blogg.se/
Postat av: Jesper

Du kan ju lita på att jag bevakar också =)Kram kram!

2009-07-04 @ 11:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0