Mysmiddag hos mig

Idag fick jag ett spontant infall att bjuda hem mor, far, Märta och Tobias på middag. Först då jag gjort det, slog det mig att jag ju inte har nån kastrull att koka den utlovade pastan i. Sålunda fick jag ringa mina föräldrar och be dem ta med en sådan. Knasigt kan det bli ibland, men middan blev mycket god och kvällen jättetrevlig!

Här är några bilder...Lövbiff, kapris, grädde, mjölk, lök, vitlök, kryddor, färsk röd chili. Mumsigt värre!Min fina ljuslykta, som jag är enormt förtjust i... den signalerar precis det jag ofta, ofta predikar:
En för dig själv liten och till synes obetydlig sak, kan ha stor betydelse för och inverkan på andra
(T ex med ett leende stanna och släppa fram nån i Birstas oändliga bilköer. Ett vänligt ord till nån, som står bredvid dig på busshållplatsen. Eller att ge en oväntad komplimang till någon -- kanske t o m någon okänd, som min ICA-kassörska häromkvällen, hon var så himla snygg i håret att jag bara måste få säga det till henne... och hon blev jätteglad!!!) Min ljuslykta är alltså av spegelglas, så de enda två värmeljusen, ser ut att vara många fler än de är.
Hoppsan -- det blev visst lite över.Käre far...... och kära mor!
Märtas prins TobiasMor och far i glatt samspråk med Tobias och Märta.
Frusen rulltårta är rulltårta, då den är som allra godast!Kaffe, körsbär i choklad och mumsig rulltårta med smörkräm till På spåret. Min mamma hon kan baka kaffebröd hon...!  :o)


En mycket trevlig afton, som avslutades med Kingdom of Heaven.  :o)


Kommentarer
Postat av: Jesper

Kingdom of heaven som vi har undrat flera gånger om vi skulle se =)Kramis!

2009-12-19 @ 11:17:55
Postat av: Mamsen

Jajamensan! Och nu har jag NÄSTAN sett den. Det blev lite bloggande och pysslande med bilder samtidigt, så det blev inte särskilt koncentrerat tittande. Skulle nog vilja se den i sin helhet och då BARA titta. :o)

2009-12-19 @ 14:01:22
URL: http://asaemelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0