The Ye Olde Anchor Inn

Jag har hittills inte presenterat vår pub, the Ye Olde Anchor Inn, ordentligt, så jag tänkte ta och göra det nu. Om ni klickar på länken, så kommer ni att kunna läsa vad folk tycker om puben ifråga -- det är nån slags recensionssida.

Ifjol gick vi ju runt till flera olika pubar i Largs, men stannade bara en kort liten stund på varje, för vi fann ljudvolymen på tok för hög. Så en lördagskväll råkade jag höra glad dragspelsmusik flöda ut genom dörrarna, på en för oss dittills okänd pub. Min pappa spelar ju dragspel, så det instrumentet får mig alltid på extra gott humör. Jag föreslog därför kvickt att vi skulle gå in där. Sagt och gjort -- Dimitrie är ju alltid med på noterna, så vi gick in. Vid öppnen spisen satt en man och spelade skotska glada visor på sitt handklaver, folk med drinkar i händerna stod eller satt överallt och pratade eller sjöng. Stämningen var munter och uppsluppen, folk var välkomnande och trevliga -- kort sagt, en skotsk pub när den är som allra bäst! 
Vi betraktade den, efter den kvällen, som vår pub
Vår pub ligger nere vid the sea front.

En kväll, då vi var bland de sista att gå och puben var nästan tom, passade vi på att ta några bilder. Så här ser alltså the Anchor ut på insidan.... fast normalt är här fullt med folk, förstås. 


I dagsläget har jag inga fler interiörbilder... Jag tror att vi har några till, men de är i så fall kvar i Dimitries kamera -- jag fyller på det här inlägget, senare ifall det visar sig att vi har fler. 

  

Kommentarer
Postat av: Jesper

Nåja man vill se vad man vil se håller jag mig fast vid, men nog så är det lite likt en människa =)

2009-08-12 @ 16:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0