Scottish Housing

När man varit på ett nytt ställe tillräckligt många dagar, upplever man det inte längre som annorlunda. Känslan av vana liksom smyger sig på en. Jag vet inte efter hur många dagar -- jag bara vet att jag upplevt det så otroligt många gånger.
När man sedan kommit hem och ska visa kort o berätta hur det såg ut där man var, upptäcker man att man inte har några bilder, som berättar/visar olikheterna, vilka ju blivit "vanliga" i ens ögon. Allt man har är bilder från evenemang, sånt man gjort, ställen man besökt, folk o.s.v., men man har inga bilder på vanliga hus, villaområden, hyreshus e.dyl.
Den här gången har jag emellertid bestämt mig för att inte falla i den fällan. Sålunda har jag nu knäppt en massa bilder på skotska hus, för de är verkligen väldigt charmiga och mycket olika våra svenska dito. Se själva!
Kolla in regnbågen i bakgrunden! Härligt, va? Tänk att bo i ett av de här ljuvliga husen och ha hela berget direkt utanför på bakgården! Det måtte vara underbart!!!Även de skotska trädgårdarna är olika våra svenska.
Notera att de inte har nån gräsmatta, utan har istället lagt grus på hela tomten -- det är något som man ser på väldigt många gårdar i Skottland. Föredömligt lite gräsklippning, if you ask me.  ;o)Ytterligare en husägare, som inte gillar att klippa gräs eller rensa rabatter.
Snacka om häftigt ställe att bo, va? Jag skulle definitivt inte tacka nej till att ha den här vyn utanför fönstret.Nelson Street -- the dodgy part of Largs

Ja, det var några av mina bilder på helt vanliga skotska hus och visst måste ni väl hålla med om, att de inte alls ser ut som våra svenska dito???  Jag tycker att skottarna har så härliga hus - tycker inte ni det? I totally love them!   :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0