Anders Rönnmarks kanonbra ledare

ST:s Anders Rönnmark har idag en kanonbra ledare!
Såå rätt och såå klokt!!!
 
Jag publicerar den här nedan.
För att läsa den på st.nu, klickar du på rubriken i texten.
 
Läs och le!
 

"Go Johnny, go!

 

I Visby går snacket om att riksdagsledamoten Johnny Skalin, Sverigedemokraternas starke man i Sundsvall och Västernorrland, ska lanseras som kandidat till Europaparlamentet.

 

Skalin säger sig vara nöjd med att arbeta i riksdagen – och han har inte lämnat in någon EU-kandidatanmälan till valberedningen – men det skulle faktiskt inte överraska om Skalin till slut stod där på valsedeln till Europaparlamentet. Johnny Skalin är ändå SD:s ledamot i EU-nämnden och den som får ta debatterna om Europafrågor, både nu under Almedalsveckan och på fastlandet.

 

Om SD skulle få ett mandat i Bryssel (hemska tanke!) vore det faktiskt en liten strimma ljus i mörkret om det blev just Skalin som skickades dit. Visst, det är lite pest eller kolera när det gäller SD:s representanter, men Skalin gör inte mer skada än någon annan SD-politiker och är inte lika farlig för omgivningen som någon ur partiets järnrörsgäng.

 

Men bäst av allt: En flytt till Bryssel för Johnny Skalin skulle kanske leda till att Sverigedemokraterna i Sundsvall och Västernorrland imploderade.

 

Anders Rönmark"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0