Mmmmm... mysig mamma-dotter-dag!


På Ziris enda lediga dag -- hon jobbar precis varenda dag under hela sommaren -- ville hon åka på mamma-Ziri-dag ute vid havet. Vi skulle göra oss en sån där mysig, ljuvlig, härlig dag som vi hade då de var små.
Ett sånt tillfälle vill man förstås inte missa -- det är inte så himla ofta man får rå om sina små älsklingar på det sättet! Sålunda packade vi matsäck med makaronisallad, bröd, kall öl, kaffe, chokladkladdkaka, kokostoppar, citronvatten och chips -- sen gav vi oss iväg ut på Vindhems varma och lena klippor.


Så här myspysigt hade vi det!!  :o)

(Tyvärr hade min kamera råkat bli kvar i Björns bil, så jag hade bara kameran i min halvt oladdade mobil att tillgå. Det blev därför inte fler bilder.)



Ziri serverar och lägger upp.



Skål mamsen!! Det här måste vi göra många, många fler gånger!!! säger Ziri och spinner som en katt.

Jag kan inte annat än hålla med -- oj, va mysigt det var!! En hel lång dags mysig samvaro med samtal och gott att äta. Dessutom i skön stekande sol på vackra lena klippor ute vid havet. Kan det bli bättre?

Jaa, vi lyckades faktiskt få till en perfekt avslutande myspysknorr på vår dag:
vi samlade resten av familjen kring grillmiddag i eftermiddagssolen hemma hos mig.
Ida, Märta och Jesper kom och sen hade vi en trivsam och mysig middag med gott, gott kött som Ziri grillat (hon är en rackare på att grilla nämligen!!), ris, bearnaisesås och ugnsbakade grönsaker i vitlök. Mumsigt värre!

Kort sagt: en härligt underbar dag!!!
Tack kära härliga döttrar för den!!

Jag älskar er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0