Middag på The Lounge

Ron och Betty ville absolut bjuda ut oss på The Lounge -- en av Largs dyrare restauranger, som är Betty's favoritställe. De har höga soffor, som gör det lite mer uthärdligt för henne att sitta genom en hel måltid. Hennes onda nacke gör annars att hon inte klarar detta.
Ron hade bokat bord till söndag kväll - en av våra sista kvällar i Largs. Tyvärr, orkade inte Betty följa, hon hade för ont och behövde få ligga ned. Ron ville emellertid inte avboka bordet och ställa in restaurangbesöket, utan propsade på att vi skulle gå ut på tremanhand istället. Sålunda fann vi oss återigen dinerande ute på lokal med Ron. En lätt märklig situation... lite olustigt att sitta på fin restaurang med den ene, medan den andra ligger sjuk hemma. 

Nåja... Här är några bilder från denna i mitt tycke överreklamerade restaurang och vårt besök där.Efter att man gått uppför den tjusiga panelklädda trappan, kommer man upp till restaurangvåningen och direkt ovanför trappan är den här vackra kupolen.


Kyparen eller är det måhända hovmästaren möter oss och visar oss till bordet.


Här är vårt bord. Häftig öppen spis, va?
Tjusig inredning, eller hur?


Ron föreläser om nåt, som han tycker att jag ska lära och förstå ....

... och jag lyssnar..................


Den lyxiga bardelen.The Lounge är ingen restaurang jag själv skulle välja att gå till, men nu ville ju Ron bjuda och då får man ju inte välja. Det var hur som helst en mycket god måltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0